Dispozitiv pentru chituire 38042

14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000562661
Brand
Festa
41,08 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Dispozitiv pentru chituire 38042

Constructie speciala, material special durabil si lavabil, imbinare de calitate - sudurala tiv, cu forma finala ce aminteste de folia pentru prajituri.

Utilizare: este un ajutor nepretuit in chituirea zidariilor, caramizilor, pietrei artificiale si naturale, pentru umplerea tuturor imbinarilor cu o latime mai mare de 10 mm. Avantajul este in special aplicarea mortarului la locul dorit, cu o contaminare minima a zonei inconjuratoare. Cu 3 capete interschimbabile cu diametre de 8, 10 si 12 mm. Greutate 0,110 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review