Dreptar pentru zidarie 2 m

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000506238
79,97 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Dreptar pentru zidarie 2 m

Dreptar din aluminiu confectionat din profil patrat cu grosimea de 1,3 mm, usor si rezistent, prevazut cu protectii din plastic la capete. Dreptarul din aluminiu se foloseste la egalizarea si finisarea suprafetelor interioare si exterioare din beton, sape precum si in lucrarile de zidarie si tencuire.

Latime 50 mm
Inaltime 50 mm
Grosime material 1,3 mm
Lungime 2 m

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review