Echipamente sudura autogen

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Echipamente sudura autogen

In aceasta categorie de echipamente si aparate de sudura va oferim diverse echipamente si aparate pentru sudura autogen: truse autogen sudare si taiere, duze sudare, duze taiere, duze incalzire, duze flacara, reductoare oxigen, reductoare acetilena, reductoare argon/co2, supape siguranta acetilena, supape siguranta oxigen, manometre oxigen, manometre argon/co2, manometre acetilena, manere brenere, amestecatoare, arzatoare sudare, adaptoare taiere, furtune acetilena, furtune oxigen si alte accesorii.

Trusele de sudare autogen pentru aplicatii medii si industriale de sudare si taiere. Trusele au o durata foarte mare de viata. Purtati intotdeauna echipamente de protectie atunci cand sudati.

Tăierea cu flacără este un proces simplu care poate fi uşor învăţat. Numai oţelul poate fi tăiat cu flacăra oxi-acetilenică deoarece fonta, oţelul inoxidabil, aluminiul, alama şi alte metale feroase nu ard la fel ca oţelul. Metoda de tăiere a oţelului constă în încălzirea acestuia până la temperatura de ardere (o culoare roşie) şi apoi arderea lui rapidă cu oxigen pur. Un arzător de tăiere oxi-gaz furnizează atât flacăra de preîncălzire cât şi flacara de oxigen pentru tăiere. Acetilena şi oxigenul se îmbină/combina în capătul arzătorului şi ard în duză la o flacără de 2200˚C-3315⁰C, acestea fiind flacări de preîncălzire. Orificiul central din becul de tăiat este orificiul pentru oxigenul de tăiere prin care oxigenul pur, care nu se amestecă cu acetilena, curge pentru a tăia oţelul după ce metalul a fost suficient încălzit.

Articole despre Echipamente sudura autogen

Cele mai intalnite greseli pe care le faci cand folosesti un aparat de sudura

Cu siguranta ai apelat la operatiunea de sudura pana acum si daca te ocupi chiar tu de acest lucru, e posibil sa intampini provocari. Datorita procedeelor diferite de sudura, a tipurilor de unelte disponibile si a nivelului de utilizare, poti face greseli care sa iti afecteze intreg proiectul.

Ce trebuie sa stii despre procedeele de sudare MIG/MAG

Pentru o sudura de calitate ai nevoie de unelte care sa te ajute sa iti faci treaba cat mai bine. Procedeul de sudare MIG/MAG este unul relativ simplu si rezultatul va fi un cordon de sudura neted si rezistent, iar viteza de sudare mai mare in comparatie cu celelalte procedee de sudura.

Diferente de care trebuie sa tii cont la sudura pentru aluminiu / otel

Indicatii generale pentru incepatori Fie ca folosesti ocazional aparatul de sudura pentru mici reparatii prin curte sau ai un atelier unde sudezi constant diverse metale, trebuie sa stii ca fiecare metal are particularitatile sale.