Fierastrau circular de banc 200 mm 800W FERM TSM1036

Am gasit alte produse care v-ar placea!
6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000548894
Brand
Ferm
404,60 lei
340,00 lei Buc
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Fierastrau circular de banc 200 mm 800W FERM TSM1036

Caracteristici
Acest FERM TSM1036 este un ferastrau de masa compact si puternic, potrivit pentru taierea tuturor tipurilor de lemn sub diferite unghiuri. Datorita greutatii si designului masinii, este, de asemenea, usor de mutat. Masa este actionata de un motor puternic cu inductie de 800 W si are o viteza descarcata de 2950 rotatii pe minut.

Ferastraul de masa este livrat cu mai multe accesorii, astfel incat sa puteti incepe sa lucrati imediat după livrare! In plus, fata de masa, pachetul include, de asemenea, o lama de ferastrau 24T, ghidaj pentru mitră, ghidaj paralel, buton si un adaptor pentru conectarea unui aspirator (de constructie) la masa de ferastrau.

Această masina de taiat multifunctionala este potrivita pentru taierea diferitelor tipuri de material din lemn si placi. De exemplu, la taierea lemnului solid, MDF, PAL si lemn stratificat. Cu masa de ferastrau este posibil sa taiați cu precizie, sa faceti taieturi lungi si sa taiati piese mari. In plus, masa pentru ferastrau este echipata cu un ghidaj paralel și mitra pentru o lucrare precisa si are o reglare a unghiului de la 0 la 45 de grade pentru taieturile tesite.

Cele mai importante beneficii ale ferastraului de masa TSM1036:
- Motor cu inductie de 800W; motor silentios, dar puternic
- Treci direct la munca; datorita lamei de ferastrau de 200 mm, 24T inclusa
- Constructie durabila din otel; ferastrău robust cu durata lunga de viata.
- Taiere fara praf; ferastraul este echipat cu o conexiune pentru aspirator, conectati aspiratorul (de constructie) la masa si praful este aspirat de pe partea inferioara a lamei ferastraului. Acest lucru va oferă o vizualizare mai buna a taierii ferastraului, pentru taierea sigura si precisa!
- Ghidaj mitra din aluminiu; suprafata puternica de lucru din otel are un slot de ghidare integrat pentru ghidajul mitra. Ghidajul de mitra din aluminiu are un unghi reglabil infinit si o scara usor de citit!
- Ghidaj paralel din aluminiu; ghidajul paralel din aluminiu poate fi utilizat in două inaltimi. Marele avantaj este ca se fixeaza atat pe partea din fata, cat si pe cea din spate, astfel incat sa fie atasat în siguranta.
- Lucrul in siguranta; datorită stick-ului inclus si capacului de protectie transparent. In plus, activarea nedorita a mesei de ferastrau este impiedicata datorita intrerupatorului de siguranta de pe masina.

Informatii tehnice
Putere: 800W
Tensiune: 230-240V ~ 50Hz
Viteza fara sarcina: 2950 / min
Dimensiunile lamei de ferastrau: Ø200 x 2.4 x 16 mm (24T)
Capacitate de taiere maxima la 90 °: 45 mm
Capacitate de taiere maxima la 45 °: 27 mm
Dimensiuni masa: 505 x 373 mm
Greutate: 13 kg

Continut pachet
- 1 masa de ferastrau FERM TSM1036
- 1x 200mm, lama de ferastrau TCT 24T
- 1x buton de impingere
- 1x ghidaj Mitra
- 1x ghidaj Paralel
- 2x cheie
- 1x adaptor pentru aspirator

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review