Fierastrau cu lant 2000W UC3550AX1 Makita

transport
gratuit
17 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000456403
Brand
Makita
1.001,98 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Caracteristici
Fierastrau electric profesional, puternic si extrem de rezistent. Cu motor puternic de 2000 W, pozitionat longitudinal. Exceptional de echilibrat si usor de manuit. Montarea lamei si întinderea lantului fara a fi necesare scule (TLC=Tool Less Chain tensioning). Ungere automata a lantului. Sistem de franare a lantului SafetyMatic. Un sistem de franare suplimentar opreste lantul la deconectarea de la curent. Gheara metalica pentru distribuirea eficienta a fortelor. Capacitatea rezervorului marita. Fereastra mare de observare a nivelului uleiului. Vizorul rezervorului de ulei permite verificarea cu usurinta a nivelului de ulei. Taiere rapida datorita cuplului mare furnizat de motorul Heavy Duty. Manerul frontal ergonomic si bine pozitionat face taierea pe orizontala mai facila

Informatii tehnice
Tensiune 230V, 50 Hz
Putere maxima absorbita [W] 2000
Viteza lant: 14.5 m/s
Frana mecanica: da
Limitator de cuplu: DA
Ungerea automata a lantului: DA
Frana lant: da
Pas lant: 3/8"
Grosime lant: 1.3 mm
Lungime sina de ghidaj [mm] 350
Nivel presiune acustica: 90,8 dB(A)
Nivel putere sonora: 101,8 dB(A)
Vibratie maner dorsal: 4.7 m/s²
Vibratie maner frontal: 5.2 m/s²
Dimensiuni (L x l x H): 505x196x220 mm
Lungime cablu alimentare: 0.3 m
Capacitate rezervor ulei lant: 0.2 l
Greutate 5.1 Kg


Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review