Foarfeca taiat tabla fara acumulator 18V DED7083

16 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000586629
Brand
Dedra
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
963,42 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Foarfeca taiat tabla fara acumulator 18V DED7083

Dispozitivul de tăiat tablă alimentat cu baterii DED7083 este o unealtă obligatorie pentru fiecare profesionist sau acoperiș. Fără a fi nevoie de un cablu de alimentare, unealta este extrem de portabilă, permițându-vă să tăiați rapid chiar și table groase de oțel (max. 2,0 mm) fără a fi nevoie să vă întoarceți la atelier. O caracteristică excelentă pentru cei care lucrează în zone greu accesibile unde câțiva milimetri pot fi tăiați pe șantier. Motorul puternic alimentat cu baterie litiu-ion dezvoltă o viteză de 0-2500 rpm. Viteza de tăiere este de 5,5 m/min, cu o viteză de neatins cu frezele standard de tablă. Lama dublă este capabilă să taie table de oțel cu grosimea de până la 2 mm și table de oțel inoxidabil cu grosimea de până la 1,6 mm - câțiva metri mai mult decât suficient.

Caracteristici
Freze de tablă alimentate cu baterii
Viteză mare de tăiere până la 5,5 m/min
Tăiere de oțel cu performanță excelentă de până la 2,0 mm grosime.
Blocare impotriva pornirii accidentale
Reglarea lamei 12 poziții
Mâner ergonomic din cauciuc

Date tehnice
Tensiune: 18 V
Viteza de rotatie: 0-2500
Viteza de taiere: pana la 5,5 m/min
Grosimea maximă de tăiere: tablă de oțel-2,0 mm, tablă de oțel inoxidabil 1,6 mm
Greutate 1.88 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review