Ghidaj carote sticla

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000320353
Brand
Festa
36,06 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Ghidaj carote sticla cod 20379

Ghidaj pentru carote sticla-faianta si burghie.
Un ajutor practic pentru gaurirea placilor ceramice sau a sticlei. Conceputa pentru ghidarea burghielor diamantate. O ventuza puternica tine conductorul astfel incat sa nu existe riscul indoirii carotei sau a burghiului din pozitia necesara.. Daca este necesar, poate fi folosit si pentru gaurirea cu racire. Diametrul orificiilor de ghidare: 4, 5, 6, 6,5, 8, 10, 12, 13 mm. Greutate 0.100 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review