HOLZSURUB LEMN INEC 4.5X 40 UNIX PLUS/200B

Holzsuruburi cap inecat HECO Unix Plus
Surub cu filet total cu efect de contractie

Caracteristici
Cap patentat cu caneluri pentru frezare. Filet total cu pas variabil. Filet dintat la varf. HECO-UNIX® cu varful “plus” pentru imbunatatirea pozitionarii si insurubarii.

Avantaje
Efect de contractie datorita pasului variabil al filetului. Filet total pentru imbinari tabla-lemn si lemn-lemn. Gratie filetului cu pas variabil, un singur filet este taiat in lemn. Cap combinat: nu produce daune la suprafata balamalelor; frezare in lemn îmbunatatita prin intermediul canelurilor de sub cap. Filetul total HECO-UNIX®: permite aplicatii atat de tipul celor cu filet total cat si cu filet partial, de unde rezulta o reducere a sortimentului chiar si in cazurile cele mai dificile, nu va exista luft intre piesele imbinate. Prinderea pieselor din lemn se face prin intermediul filetului. Eforturi capabile mult mai mari în cazul în care grosimea piesei imbinate este > 4 x d1, deoarece riscul smulgerii lemnului peste capul surubului este redus considerabil

Utilizare
Fixarea placilor OSB, montarea balamalelor, placari, constructia fatadelor, fixarea riglelor de lemn, in industria mobilei.

  • Brand: Heco Schrauben
  • |
  • Cod: 1111000339126

Stoc Limitat

0,12 lei 0,10 lei + TVA
HOLZSURUB LEMN INEC 4.5X 40 UNIX PLUS/200B is available for purchase in increments of 1
Buc
Adauga la wishlist
Pentru acest produs beneficiezi de:

Livrare
in 24 ore

Plata
in rate

2ani
garantie

retur in
14 zile

Spune-ti parerea despre acest produs

Prin completarea acestui formular esti de acord sa publicam comentariul tau. Vezi si politica de confidentialitate.

1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.