Jacheta sudor LF12158 Harris marimea L

Produs profesional
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000575012
Brand
Harris Calorific
204,68 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Jacheta sudor LF12158 Harris marimea L

Jacheta de protectie din piele maro, un element indispensabil pentru a garanta protectia trunchiului si bratelor sudorului de micile picaturi de metal topit rezultate in urma lucrarilor de sudare. Jacheta este confecționată din piele de vacă maro de calitate premium, cu cusături din fir Kevlar, în timp ce gulerul interior este din bumbac ignifug. Caracteristicile care fac din această jachetă un produs de înaltă calitate sunt adăugarea de mâneci cu manșete strânse prin nasturi, buzunarul interior și sistemul dublu de închidere cu velcro și nasturi.

Jacheta este complet sigură și compatibilă cu standardul european EN ISO 11611.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review