Lama ferastrau sabie pentru taiat metal 561008 Rems

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000523792
Brand
Rems
83,06 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru taiat metal 561008 Rems

Potrivit pentru conducte de pana la 6 "(150 mm). Pentru taierea in unghi drept si demontarea rapida a conductelor din otel.

Lungimea lamei 260mm
Dantura Pitch 3.2mm
Material HSS-Bi

* Proiectat special pentru ferastraiele ANC Rems Tiger

* Esential pentru taierea in unghi drept si demontarea rapida cu suport de ghidare care transmite puterea, rezultand o presiune de taiere multipla de 5 ori prin efect de levier

* Montarea dubla, cu fata de fixare lata, asigura o aaezare precisa si o stabilitate ridicata, lamele normale nu pot rezista la presiunea ridicata in timpul utilizarii si s-ar rupe in punctul de montare

* Lamele de ferastrau speciale Rems sunt foarte groase si, prin urmare, rezistente la indoire si deformare

* Model de dinti grosi ondulat pentru taiere rapida si durata de viata lunga

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review