Lama ferastrau sabie pentru taiat otel 2" REMS 561001

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000380760
Brand
Rems
49,39 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru taiat otel 2" REMS 561001

Pentru taiat tevi de pana la 2". Lungime 140 mm, dinti/ mm 3.2, material HSS-Bi. Lame ferastrau pentru taiat tevi din otel, otel inox, fonta. Lamele sunt foarte groase si rezistente la indoire. Se poate utiliza pentru taiere din mana cu ferastraiele portabile Rems, mai ales cu Rems Tiger ANC SAWS, dar si cu alte marci

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review