Lama ferastrau sabie pentru metal 48005541 Milwaukee

Produs profesional
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000555274
Brand
Milwaukee
69,02 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru metal 48005541 Milwaukee
cod 48005541

- Panza WRECKER™ multi-material cu dinti din carbura taie orice material de la metal gros, fonta, lemn cu cuie incorporate, suruburi si elemente de fixare intarite.
- Durata de viata de pana la 50 de ori mai mare fata de panzele bi-metal standard. Dintii din carbura ofera o durata lunga de viata si durabilitate extremă pentru cele mai dificile aplicatii.
- Cu pana la 25% mai multe taieri pe incarcare fata de panzele standard Bi-Metal. Optimizate pentru utilizare cu scule fara cablu.
- FANG TIP™: Pentru taiere cu penetrare mai rapida si patrundere in zone restrictionate.
- Lama groasa de 1.27 mm pentru taieturi drepte precise.
- Inaltimea panzei de 25 mm pentru o stabilitate imbunatătita si vibratii reduse.
- Cea mai buna solutie pentru taiere materialelor mixte (lemn cu cuie sau elemente de fixare intarite, fonta si metal gros)

Capacitate de taiere otel (mm) 5-13
Capacitate max. de taiere in teava de otel (mm) Ø 10 - 100
Lungimea panzei (mm) 150

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review