Lama ferastrau sabie pentru metal DT2346 DeWalt

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000356611
Brand
DeWalt
8,93 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru metal DT2346 DeWalt

Pentru taieri rapide in metale feroase si neferoase - grosimea materialului pana la 3,0 mm.
Material BiMetal ce combina HCS si HSS pentru o flexibilitate sporita, durabilitate si utilizare sigura. Marginea de taiere dura a acestor lame este realizata din otel de mare viteza M2. Coada universala de 1/2" face ca aceasta lama industriala sa fie potrivita pentru utilizare cu sculele electrice Makita, Hitachi, Bosch si DeWalt

Lungime totala - 152 mm
Pasul dintilor - 1,4 mm
Ideal pentru ferastraiele sabie cu acumulator

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review