Lama ferastrau sabie pentru metal DT2384 DeWalt

Produs profesional
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000356635
Brand
DeWalt
10,00 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru metal DT2384 DeWalt

Lama bi-metal pentru tevi si profile din metal de maxim 152 mm. Ideala pentru taierea metalelor feroase, neferoase, a foilor metalice, a tevilor si profilelor de pana la 3 mm grosime. Dispune de un unghi agresiv pentru o durata mai lunga de taiere, o geometrie mai dura a dintilor pentru o taiere mai rapida si o constructie bi-metalica, combinand HCS si HSS pentru o mai mare flexibilitate si durabilitate. Se potriveste tuturor marcilor importante, printre care DeWalt, Bosch, Hitachi. Flex, makita, metabo, Skil. Lungime 152 mm. Pas 1.4 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review