Lama ferastrau sabie pentru metal S 918 BF Bosch

0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000508799
13,45 lei
- +
?Pune o intrebare
Descriere

Lama ferastrau sabie pentru metal S 918 BF Bosch
cod 2608651781

Panza de ferastrau sabie S 918 BF Basic for Metal executa taieturi in metal. Dintii sai crestati, dispusi pe o parte permit executarea de taieturi fara cerinte speciale. In plus, panza BIM (Bi-metal) este proiectata pentru rezistenta in cazul taierii materialelor din otel cu duritate normala. Este prevazuta cu un pas al danturii de 1.8 mm pentru taierea tevilor si a profilurilor cu o grosime a peretilor intre 2 mm si 8 mm. In plus, lungimea standard de 150 mm a panzei permite o capacitate de taiere de pana la 100 mm. Pentru utilizarea cu ferastraie sabie cu sisteme de tija universala de 1/2"

Pasul danturii (mm) / TPI
21,8 / 14

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review