Masina de insurubat (cu tubulare 1/2") impact fara acumulator 18V 58G018 Graphite

Am gasit alte produse care v-ar placea!
5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000592569
Brand
Graphite
Acumulatorul și încărcătorul nu sunt cuprinse în setul de livrare
272,51 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Masina de insurubat (cu tubulare 1/2") impact fara acumulator 18V 58G018 Graphite

Caracteristici
Cheie de impact compatibilă cu baterii de 18V Li-Ion GRAPHITE Energy+. Aparatul este destinat lucrărilor de atelier, inclusiv strângerea și îndepărtarea șuruburilor. Vă permite să lucrați la viteze mari (până la 2200 rpm) și oferă un cuplu ridicat (180 Nm). Cuplul este generat sub forma unui impact periferic instantaneu, astfel încât impactul dispozitivului asupra mâinilor operatorului este minim. Suportul de scule (1/2 ") este adaptat pentru a lucra cu cele mai populare tipuri de tubulare 1/2" de impact. Dispozitivul este echipat cu o frână electrică de motor care permite oprirea rapidă a arborelui și LED, iluminând locul de muncă. Forma ergonomică a manerului și lungimea optimizată a sculei electrice vă permit să lucrați eficient în toate condițiile.

Informatii tehnice
Tip baterie Li-Ion
Numărul de baterii din set 0
Numărul de diode 1
Dimensiunea pătratului conduce 1/2"
Tensiunea bateriei 18 V
Tip motor Motor cu perie
Cuplu maxim 180

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review