Masina de frezat 1100W cu reglaj adancime 1/4" DW621K DeWalt

Produs profesional
transport
gratuit
28 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000347640
Brand
DeWalt
1.689,80 lei
?Pune o intrebare
Descriere

Masina de frezat 1100W cu reglaj adancime 1/4" DW621K DeWalt
Masina de frezat in adancime

Caracteristici
Dispozitivul de reglare cu micro precizie permite ajustari de taiere in adancime cu o acuratete de 0.1 mm. Sistemul unic de extragere a prafului incorporat permite o excelenta vizibilitate a frezei - nu este necesar adaptor sau dusa care sa obtureze vizibilitatea. Intrerupatorul montat pe maner permite actionarea usoara a butonului de pornire si oprire. Controlul electronic al vitezei asigura o finisare consistenta tuturor produselor din cherestea, aluminiu si plastic. Pornire lenta pentru eliminarea miscarii initiale care poate sa deregleze cutitul. Doua coloane de ghidare de mare precizie fixate intr-o carcasa din aluminiu cu bucsi din bronz fosforos pentru o frezare de mare precizie. Manerele acoperite cu cauciuc sunt pozitionate mai jos pentru o manevrare confortabila si un control suplimentar . Trei nivele de frezare presetate pentru aplicatiile repetitive cu scopul reducerii timpului de setare. Mecanismul pentru blocarea axului de transmisie permite schimbarea rapida a cutitului cu o singura cheie

Informatii tehnice
Putere nominala 1100 Wati
Putere debitata 620 Wati
Turatie in gol 8000-24000 rpm
Adancime cursa/miscare 55 mm
Dimensiunea pensetei 6-8 mm
Diametru maxim de frezare 36 mm
Greutate 3.1 kg
Lungime 165 mm
Inaltime 325 mm
Vibratie mana/ brat 3.3 m/s2
Aproximativ K 1 (Vibratii) 1.5 m/s2
Intensitate sonora 86 dB(A)
Aproximativ K 1(Sunet) 3 dB(A)
Intensitate acustica  95 dB(A)
Aproximativ K 2 (Sunet) 3 dB(A)

Continut pachet
Ghidaj paralel cu reglare fina, Adaptor pentru extragerea prafului si duza, Manson conic de prindere de 8 mm, Cheie fixa de 17/10 mm, valiza profesionala pentru transport

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review