Masina taiat placi ceramice 1100KW DC-250 PYTHON 56939 Rubi

Produs profesional
119 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000588197
Brand
Rubi
7.128,10 lei
Produs agabaritic - costul transportului va fi mai mare. Vezi detalii
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Masina taiat placi ceramice 1100KW DC-250 PYTHON 56939 Rubi

Caracteristici
Tăietor electric DC-250 PYTHON cu cap mobil de înaltă precizie care oferă funcționalitate și fiabilitate maximă profesională. Gama DC-250 PYTHON este ideala pentru taierea intensiva a gresiei si gresie smaltata, precum si pentru taierea gresie portelanata sau taierea ocazionala a pietrei naturale.

Ansamblul motor culisant al DC-250 PYTHON oferă precizie și calitate maximă de tăiere, precum și posibilitatea de a efectua tăieturi oblice pe piese de până la 108 cm. Motorul de 1,5 CV, cu protectie termica, este perfect pentru taierea pieselor din gresie portelanata.

DC-250 PYTHON include sistemul de racire reglabil C3 PYTHON care permite reglarea punctului de aplicare al apei in functie de grosimea materialului, realizand un impact direct al apei asupra punctului de taiere. Acest lucru permite utilizatorului să mărească EFICIENȚA de răcire și să reducă dispersia apei.

Mesele sale detașabile din aluminiu facilitează curățarea și întreținerea, iar sistemul de picioare pliabile cu roți încorporate facilitează mobilitatea și manevrarea tăietorului.

Discul diamantat continuu vă va permite să executați tăieturi cu rezultate optime și performanțe bune. Datorită protectorului aprobat, DC-250 PYTHON este compatibil și cu discuri TURBO și SEGMENTATE.

DC-250 PYTHON are implementat un pătrat reglabil până la 60º care facilitează tăierea unghiulară a pieselor de format mare.

De asemenea, este implementat sistemul patentat ZERO DUST, exclusiv RUBI și certificat de TNO*, pentru expunere în siguranță datorită reducerii particulelor de praf respirabile generate în timpul tăierii. *oferă valori de „expunere sigură” la particulele de praf de cuarț respirabil din „zona respirabilă a utilizatorului”, ceea ce permite tăietorilor electrici RUBI să lucreze în siguranță timp de până la 3 ore de tăiere non-stop a plăcilor și 1 oră de tăiere a pietrei naturale.

Suprafața sa mare de lucru (100 x 48,5 cm) este ideală pentru lucrul cu plăci de format mare, iar înălțimea de lucru de 84,5 cm oferă utilizatorului profesionist o ergonomie mai bună. La RUBI ne-am preocupat mereu de sănătatea profesioniștilor. În proiectarea instrumentelor noastre, conceptul de ergonomie este întotdeauna foarte prezent, deoarece credem că siguranța și faptul de a minimiza riscul de accidentare la locul de muncă sunt esențiale pentru sănătate și pentru o execuție corectă.

Informatii tehnice
Lungime max. de taiere cu efect de plonjare: 120,5 cm
Lungime max. de taiare fara efect de plonjare: 108 cm
Grosime de taiere: 61 mm (cu trecere dubla - 90 mm)

Lungime de taiere diagonala: 85x85 cm
Grosime de taiere 45°: 55 mm
Motor monofazic de 1,5 CP cu protectie termica.
Rotatii: 2790 rpm
Disc diamantat inclus 250 mm
Gaura disc 25.4 mm
Dimensiune masina 162 x 82 x 131 cm
Greutatea: 59,6 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review