Menghina universala 107X250 mm 4003-L cu parghie si clichet

Produs profesional
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000337504
Brand
Urko Tools
199,92 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Menghina universala 107X250 mm cu parghie si clichet cod 4003-L

Caracteristici
Produs profesional, eficient. Cu un minim de efort se obtin forte de strangere mari. Rezistenta mare la coroziune, mediu umed sau sarat. Sistem de franare robust si eficient. Sistem profesional de blocare-deblocare. Fixare paralela si inclinata. Durata de viata a acestei menghine este de 15-20 mai lunga ca a unei menghine obisnuite.

Utilizare
In ateliere mecanice, tamplarie, constructii, sudura, turnatorii, industria petroliera, constructia de vapoare, industria aeronautica, industria auto, agricultura, ateliere sevice etc

Dimensiuni
Bara 35 x 8 mm
Adancime falci 107 mm
Deschidere falci 20 cm - 150 cm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review