Menghina universala 107X600 mm 503-H2 Hidraulica

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
8 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000366047
Brand
Urko Tools
462,91 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Menghina universala 107X600 mm cod 503-H2
model hidraulic

Utilizare
In ateliere mecanice, tamplarie, constructii, sudura, turnatorii, industria petroliera, constructia de vapoare, industria aeronautica, industria auto, agricultura, ateliere sevice etc

Se utilizeaza pentru strangerea in menghina, cu efort mic, in operatiuni de incleiere, strangeri de precizie.

Singura unealta din lume ce combina tehnologia hidraulica cu strangerea unei menghine, cu rezultate uimitoare. Strangere pana la 1200 kgs, dar cu nivele intermediare, pentru un control fin si progresiv de strangere. Efect de multiplicare de la 10 la 1. Se poate utiliza cu o singura mana. 360 grade zona de lucru in jurul menghinei. Scurteaza timpul de munca cu minim efort.

Dimensiuni
Bara 35 x 8 mm
Adancime falci 107 mm
Deschidere falci 20 mm - 510 mm
Lungime 600 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review