Mini nivela cu laser cu trepied 29C902TOP

14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000452436
Brand
Top Tools
54,62 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Mini nivela cu laser cu trepied 29C902TOP

Nivela mini cu laser Top Tools, datorita dimensiunii sale permite sa se determine nivelul, chiar si in locurile cele mai inaccesibile. Trei bule permit sa definiti nivelul de jur imprejur si inclinatia de 45 de grade. Setul include de asemenea un mini-trepied reglabil, pentru a spori flexibilitaa masuratorii

Detalii
Mini nivela cu laser, trepied, lungimea de unda laser de 650 nm, puterea laserului =1 mW, alimentare: 2 baterii AA, certificat CE

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review