Motor electric monofazat 2.2 kW 3000 RPM 230V

transport
gratuit
10 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000229571
Brand
Helz Rusia
599,00 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Motor electric monofazat 2.2 kW 3000 RPM 230V
cu 2 condensatori si buton de protectie

Caracteristici
Motorul electric monofazat Heltz se foloseste la scara larga pentru echiparea utilajelor de lucru pentru diferite aplicatii, in care se cere ca turatia sa nu varieze cu sarcina: masini si unelte diverse, ventilatoare, masini de ridicat, mori de macinat, ascensoare etc. Fiind proiectat dupa o tehnologie de ultima ora, motorul electric monofazat indeplineste toate standardele de calitate IEC. Cu carcasa realizata din aluminiu, cuplu de pornire mare, zgomot redus, vibratii reduse, functionare fiabila si cu o intretinere usoara, acest motor monofazat heltz dispune de si de protectie la suprasarcina

Informatii tehnice
Corp din aluminiu
Bobinaj din aluminiu
Prindere pe talpa
Zgomot redus
Vibratii reduse
Protectie la suprasarcina
Putere 2.2 kw
Tensiune 220V
Viteza 3000 rpm
Diametru ax 24 mm
Diametru fulie exterior 85 mm
Diametru canal 16 mm
Lungime talpa 18 cm
Latime talpa 20 cm
Distanta gauri talpa 10-12-14 cm
Clasa protectie IP 44

Recomandari
Pentru un cuplu mare(o putere mare), dimensionarea fuliilor se face astfel: fulia pe motorul de antrenare sa aiba diametrul mic (Ø 60-85 mm), iar pe axul obiectului taietor, diametrul fuliei sa fie cel putin dublu fata de fulia motorului de antrenare. In acest fel, turatia scade iar forta de taiere creste

Pentru mai multe modele, vezi categoria Motoare electrice

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review