Multimetru cu cleste 94-002TOP

Produs profesional
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000459268
Brand
Neo Tools
176,72 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Multimetru cu cleste 94-002TOP

Aparat de masurat tip cleste, functia de masurare: tensiune, curent alternativ, tensiune curent continuu, valoarea curentului alternativ, rezistenta, temperatura, masurare diode, continuitate, iluminarea afisierului LCD, 3.5 cifre, masurare automata de intervale, retentie (memorie) masurare, husa de nailon

Detalii
Cleste de masurat digital este utilizat pentru masurarea tensiunii si curentului alternativ si direct, valoarea curentului alternativ, rezistenta electrica, temperatura, masurarea diodei si continuitate. Are intervale automate de masurare si memorarea masuratorilor recente. Corpul este fabricat din material plastic de inalta calitate. Ecranul LCD cu fundal iluminat va permite sa lucrati in lumina scazuta. Husa nylon pentru depozitare si transport usor. Conformitatea cu standardele europene de siguranta oferita de certificatul CE

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review