Multimetru universal 94-001TOP

Produs profesional
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000459251
Brand
Neo Tools
187,66 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Multimetru universal 94-001TOP

Aparat de masurat electronic universal. Functia de masurare: tensiune, curent alternativ, tensiune curent continuu, valoarea curentului altrenativ, valoarea curentului curent continuu, rezistenra, temperatura, capacitate, hFE (tranzistor tester), masura dioda, continuitate. Iluminarea ecranului LCD, 3.5 cifre, masurare automata de intervale, retentie (memorie) masurare, husa de nailon

Detalii
Multimetru electronic universal folosit pentru a masura tensiunea AC si DC, masurarea rezistentei electrice, verificarea cablajului, hFE (tranzistori tester), capacitate, masurarea diodei si temperaturii. Are intervale automate de masurare si memorarea masuratorilor recente. Corpul este fabricat din material plastic de inalta calitate. Ecran mare LCD pentru o citire usoara. Husa nylon pentru o depozitare si transportare usoara. Conformitatea cu standardele europene de siguranta oferita de certificatul CE

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review