Nivela laser 90° SuperSquare-Laser 4 081.134A

Produs profesional
6 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000390257
Brand
Laserliner
369,23 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Nivela laser 90° SuperSquare-Laser 4 081.134A

Laser-linie la 90° - ideal pentru placari de pereti si podele cu placi

Caracteristici
Precizia laserului vertical 0,5 mm/ 1 m. Cele 4 linii laser vizibile clar sunt ideale pentru alinierea placilor. Aliniere verticala si orizontala pe pereti. Aplicarea pe margine si suprafata de contact fac usoara pozitionarea placilor de pardoseala. Aplicatie adecvata pentru toate suprafetele (cu pinii speciali pentru fixare). Nivele cu bula pentru pre-ajustarea dispozitivului. Aliniere usoara cu ajutorul fiolei - pe orizontala

Pachetul include:
Nivela laser SuperSquare-Laser, pini speciali, baterii (2X 1.5V AA)

Pentru mai multe modele vezi categoria Nivele laser.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review