Nivela laser autonivelanta + trepied 29C909TOP

5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000452443
Brand
Topex
277,27 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Nivela laser autonivelanta + trepied 29C909TOP

Nivela laser auto-nivelare cu o lungime de unda a laserului de 650 mm si intrevalul de nivelare de <6°. Este aplicabila in timpul lucrarilor de constructie si de finisare. Are capacitatea de a determina planul orizontal si vertical, de asemenea liniile traversare, cu o raza de pana la 10 m. Mecanismul de auto-nivelare ridica nivelul de confort al muncii. Inclus în set: trepied cu trei picioare. Cutie de plastic practica pentru depozitarea si transportarea usoara

Nivela laser cu autonivelare
Trepied si ochelari
Determinarea liniei verticale
Determinarea liniei orizontale
Determinarea liniilor cruce
Lungime de unda de 650 nm
Laser clasa a 2-a
Precizie +/- 0.5 mm/m
Gama de nivelare <6°
Alimentare 3 baterii AA
Distanta maxim 10 m
Cutie de transport
Greutate totala 3.5 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review