Nivela laser in cruce SuperCross-Laser 081.140A

Produs profesional
transport
gratuit
17 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000395030
Brand
Laserliner*
1.012,69 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Nivela laser in cruce SuperCross-Laser 081.140A

Nivela laser in cruce cu un fascicul laser de referinta (vertical)

Caracteristici
Cu 3 linii laser: 2 frontale in cruce si una dispusa la 90° lateral. Autocalare in limita a 5°, precizia este de 5 mm / 10 m. Lungime de unda laser 635 nm. Functia"slope" este o caracteristica aditionala care permite alinieri pe plan inclinat. Suportul de inaltime reglabila permite montarea aparatului pe un trepied cu filet 1/4" sau 5/8", sau atasarea lui direct pe perete

Pachetul include:
Nivela laser SuperCross-Laser, brat ajustare pe inaltime, husa transport, baterii (4xAA)

Pentru mai multe modele vezi categoria Nivele laser.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review