Ochelari protectie transparenti A04

40%
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000328960
Brand
Mafcom
29,51 lei 17,71 lei
Promotie valabila pana la epuizarea stocului.
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere
Ochelari protectie transparenti A04

Confort optim pentru purtare îndelungata. Pentru a spori confortul si siguranta, acesti ochelari sunt prevazuti cu o banda de burete si o aparatoare moale in zona nasului.

Material lentile: Policarbonat incolor. Rama PVC, multistrat cauciucat pentru o priza mai buna, de culoare albastra. Greutate 35 gr.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review