Pantofi protectie Dustin S3

Produs profesional
5 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000361639
Brand
Elten
354,62 lei
298,00 lei Per
?Pune o intrebare
Descriere
Pantofi protectie Dustin S3
 
Pantofi de protectie din piele nabuc si material textil. Captuseala ELTEN DISTANCE pentru o ventilatie naturala.  Limba complet captusita. Bombeu din otel. Talpa zimtata pe toata lungimea ERGO-ACTIVE ESD. Lamela de protectie in talpa, non-metalica, rezistenta la penetrare. Conform EN ISO 20345 S3 SRC, forma A

Acest produs se livreaza numai cu precomanda. Termen livrare ~14 zile

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review