Pantofi protectie Winner S2

Produs profesional
7 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
La comanda
Cod
1111000361615
Brand
Elten
420,07 lei
353,00 lei Per
?Pune o intrebare
Descriere
Pantofi protectie Winner S2
 
Acesti bocanci nu contin piele si piese metalice
 
Pantofi de protectie cu invelis din microfibra Fashmo™ rezistent la apa si material textil Cordura® rezistent la apa. Captuseala din tesatura pentru o ventilatie naturala. Limba complet captusita. Bombeu din material compozit. Talpa zimtata pe toata lungimea. Brant moale, antistatic, din lana. talpa cauciuc VIBRAM ®. Conform EN ISO 20345 S2 SRC, forma A

Acest produs se livreaza numai cu precomanda. Termen livrare ~14 zile

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review