Pasta decapanta pentru lipit cupru Cu-Rofix 3

Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000337115
Brand
Kreativ
79,05 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pasta decapanta pentru lipit cupru Cu-Rofix 3
Compozitie S-Sn97Cu3 conform DIN EN 29453-1 si DIN EN 29454-1. Continut metal de 60%. Se utilizeaza impreuna cu aliajul pentru lipitura moale Cu-Rotin 3. Continut net 250 gr.

* utilizare
Se agita pasta si se aplicaun strat subtire pe capatul curatat al tevii. A nu se aplica niciodata in mufa. Se incalzeste cu flacara la temperatura medie si dupa indepartarea arzatorului se aplica aliajul de lipit. Se curata resturile cu o carpa umeda. Pasta decapanta este dizolvabila in apa 100%

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review