Perie sarma 240 mm 14A523TOP

0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000464439
Brand
Topex
5,30 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Perie sarma 240 mm 14A523TOP

Peria de sarma TOPEX este un produs universal pentru a indeparta impuritatile si rugina de pe diverse tipuri de suprafete. Sarma din otel este placata cu alama, ondulata situata pe maner de metal. De fapt, coada periei din plastic bine conturat face mult mai usor de a tine produsul in mana. Lungime 240 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review