Pila triunghiulara 400 mm

Am gasit alte produse care v-ar placea!
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000246271
Brand
Mafcom
17,14 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pila triunghiulara 400 mm. Latime laturi 17 mm
Pila triunghiulara semifina pentru operatii curente
 
Aplicatii pile triunghiulare: In principal pentru otel si alte materiale precum fonta, alama, materiale plastice dure, lemn etc. Pentru ascutirea ferastraielor si a marginilor subtiri similare, precum si pentru ajustarea uneltelor de taiere. Rata de debavurare ridicata
Material: otel cu continut de carbon ridicat (1.3-1.4%)
Trasaturi: suprafata se ingusteaza spre varf.  Tratamentul termic facut cu grija, asigura duritatea optima de 65+/-2 Hr. Dintare dubla pentru otel si metale.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review