Pistol de vopsit electric 110W FERM SGM1012

Produs bricolaj
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000406286
Brand
Ferm
138,04 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pistol de vopsit electric FERM SGM1012

Caracteristici
Pulverizare ce maximizeaza suprafata acoperita si minimizeaza surplusul depus. Pistol de vopsit complet, cu furtun flexibil, ideal pentru pulverizarea plafoanelor. Potrivit pentru vopsele pe baza de solventi si apa, lacuri . Sistem usor de curatat, permite demontarea in cateva secunde pentru o curatare usoara

Informatii tehnice
Tensiune 230 V
Frecventa 50 Hz
Putere 110 W
Capacitate rezervor 800 ml

Continut pachet
Aparat vopsit, rezervor 800 ml, supapa de rezerva, duza extensibila flexibila, cupa vascozitate, dopuri urechi, pin curatare

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review