Pistolet sudura acetilena REMS Macho 161010

Produs profesional
transport
gratuit
15 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000241047
Brand
Rems
949,62 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pistolet sudura acetilena Model REMS Macho  Cod 161010

Turbo-arzator cu acetilena, pentru lipituri tari pe tevi din cupru max 64 mm, temperatura flacarii 2500 gr.C  Turbo-arzator, stut pentru furtun cu piulita BSPP 3/8" stanga. In cutie de carton.

Aprindere piezo-electrica. Consum mic de gaz, numai 360g / h . Turbo-flacara turbionara cu temperatura inalta pentru lipituri tari super-rapide. Fara reglaje. Operare cu o singura mana. Buton de blocare pentru ardere continua. Un singur tub arzator, universal.

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review