Polizor de banc 200 mm 900W cu banda MD-200HD-100 MAF

17 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000621344
Brand
Mafcom
987,70 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Polizor de banc 200 mm 900W cu banda MD-200HD-100 MAF

Polizorul/slefuitorul vertical cu banda MD-200HD are o putere de 900 W si functii de polizare/slefuire cu banda si de polizare/slefuire cu disc. Aceasta combinatie polizor/slefuitor ofera o capacitate de indepartare cu adevarat impresionanta, ceea ce o face ideala si pentru lucrari importante pe lemn. Datorita diferitelor setari si granule de slefuire/slefuire, polizorul/slefuitorul vertical cu banda poate fi utilizat in functie de cerintele individuale. Carcasa de protectie care se inchide in lateral ofera siguranta in timpul functionarii, la fel ca si fereastra de protectie impotriva scanteilor, care poate fi reglata fara unelte. Designul robust in combinatie cu suporturile de lucru mari si reglabile, este ideal pentru o gama larga de aplicatii - inclusiv pentru lucrul pe bucati mari si late de lemn. Produsul este livrat complet cu un disc de slefuire si o banda de slefuire.

Caracteristici
- Functia de slefuire a benzii si a rotii
- Capota de protectie inchisa pe laterale pt. o functionare sigura
- Geam de protectie pt. scantei reglabil, fara unelte
- Design robust si fara distorsiuni
- Complet cu piatra de slefuire si banda de slefuire

Informatii tehnice
Bobinaj cupru
Alimentare 220-240 V | 50 Hz
Putere 900 W
Turatie 2950 min^-1
Piatra polizare 200 x 32 x 32 mm
Banda slefuire 100 x 914 mm
Greutate 27 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review