Polizor unghiular 125 mm 750W TE-AG 125/750 Graphite

Am gasit alte produse care v-ar placea!
3 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000621276
Brand
Einhell
189,21 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Polizor unghiular 125 mm 750W TE-AG 125/750 Graphite
cod 4430880

Caracteristici
Polizorul unghiular TE-AG 125/750 este o unealtă de calitate superioară, destinată experților cu cerințe pretențioase, ale cărui puncte forte sunt complet demonstrate într-o gamă variată de lucrări de debitare, polizare și degroșare oriunde în casă, atelier și garaj. Protecția de disc cu posibilitate de reglare rapidă fără scule poate fi adaptată printr-o simplă răsucire a mâinii la orice lucrare, în timp ce opritorul de ax permite schimbarea ușoară și rapidă a discului. TE-AG 125/750 este dotat cu un cap de angrenaj metalic, robust și plat, care asigură transferul excelent al puterii și funcționare cu nivel redus de vibrație, ambele ajutând la lucrul în zone cu acces dificil. Datorită carcasei subțiri și suprafeței de tip Soft grip atât de pe mânerul principal cât și de pe mânerul suplimentar, polizorul unghiular oferă un nivel foarte înalt de comoditate. În plus, mânerul suplimentar poate fi reglat în trei poziții diferite pentru adaptare optimă la piesa de lucru, asigurând o ținere sigură pentru utilizare comodă și sigură. Cheia de piulițe este depozitată în mânerul suplimentare pentru a o avea mereu la îndemână. Clema de cablu pentru fixarea cablului înfășurat păstrează polizorul TE-AG 125/750 ordonat și în siguranță pe durata depozitării. Aparatul se livrează fără disc de tăiere.

- Protecție disc cu ajustare rapidă
- Buton de blocare ax pentru schimbarea ușoară a discului
- Vibrații reduse
- Cap de angrenaje metalic plat și robust
- Mâner suplimentar și mâner principal cu soft grip
- Mânerul suplimentar poate fi montat în 3 poziții
- Protecție împotriva repornirii
- Întrerupător de siguranță
- Cheia de strângere flanșă poate fi stocată în mânerul suplimentar
- Clemă pentru fixarea cablului înfășurat
- Disc neinclus

Informatii tehnice
Alimentare 230 V | 50 Hz
Puter 750 W
Viteza la mers in gol 12000 min^-1
Diametrul discului 125 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review