Pompa gresat 400 ml G01116

1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000616784
Brand
Geko
61,52 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pompa gresat 400 ml G01116

Pompa manuală de gresat 3 în 1, cu o capacitate de 400 cm3, a fost proiectată pentru a asigura o lubrifiere eficientă pentru diferite dispozitive și mașini. Este adaptată pentru a lucra cu cartușe, vaselină vărsată și vaselină în cartuș. Setul include doua duze, una rigidă și una flexibilă.

Caracteristici
- Fabricată din aluminiu: Această pompă de gresat este fabricată din aluminiu de înaltă calitate, făcând-o ușoară, dar durabilă și rezistentă la deteriorare.
- Capacitate de 400 cm3: Capacitate impresionantă de 400 cm3, ceea ce îi permite să rețină o cantitate considerabilă de vaselină sau ulei. Acest lucru permite operațiuni de lubrifiere mai lungi și mai eficiente, fără a fi nevoie de reumplere frecventă.
- Potrivit pentru lucrul cu cartușe, vaselină vărsată și vaselină în cartușe: pompa a fost proiectată să funcționeze cu diferite tipuri de vaseline. Puteți utiliza cartușe, vaselină vărsată sau vaselină în cartușe, oferindu-vă o mai mare flexibilitate și adaptare la preferințele dumneavoastră sau cerințele specifice aplicației.

Informatii tehnice
Material: Aluminiu
Tip: Manual
Capacitate: 400 cmc
Presiune de lucru: 41-69 PSI (410-690 bar)
Compatibil cu: vaselină vărsată și vaselină în cartușe
Greutate 1.15 Kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review