Pompa hidraulica manuala CP-700 MAF

transport
gratuit
16 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000515308
Brand
Mafcom
998,99 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Pompa hidraulica manuala CP-700 MAF

Pentru cilindrii hidraulici MAF

Caracteristici
Pompa hidraulica care schimba energia mecanica manuala in energie de presiune a fluidului. Completata cu un cilindru hidraulic sau alte unelte speciale, ar putea fi folosita pentru ridicarea, indoirea, indreptarea, taierea, imbinarea, asamblarea sau dezasamblarea pieselor de lucru, in functie de domeniul in care este folosita. Caracteristica principala a pompei este energia manuala, de inalta presiune care poate fi folosita printr-o operatiune simpla intr-o gama larga de operatiuni.

Informatii tehnice
Tensiune maxima de iesire (KG/CM2/PSI): 700/10.000
Output PSI - Presiune scazuta: 350
Output PSI - presiune inalta: 10.000
Capacitate ulei (cc) 900
Dimensiuni (L x l x h) 510x140x150 mm
Greutate 9 kg

Documente produs
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review