Port tarod M 5-20 20394

Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000629722
Brand
Festa
51,05 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Port-tarod FESTA  M5-M20 este un instrument robust și fiabil, proiectat pentru realizarea filetelor precise și durabile pe componente metalice de dimensiuni medii și mari.

Caracteristici principale:

  • Compatibilitate universală: Potrivit pentru tăierea filetelor cu dimensiuni între M5 și M20, asigurând acoperirea majorității aplicațiilor.
  • Construcție solidă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest Port-tarod este construit pentru a rezista la uzură și a oferi o durată lungă de viață în utilizare.
  • Design ergonomic: Dimensiunea și greutatea uneltei sunt optimizate pentru a facilita manipularea și tăierea eficientă a filetelor mai mari.

Detalii tehnice:

  • Standard DIN1814: Conformitate cu standardele DIN1814 pentru asigurarea precisiei și compatibilității cu alte echipamente și accesorii.
  • Durabil și fiabil: Fabricat pentru a face față condițiilor de lucru dificile și pentru a oferi performanțe constante în timp.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review