Presa Mini-Press S 22V cu 3 falci 578010 REMS

Produs profesional
transport
gratuit
119 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000523815
Brand
Rems
7.087,64 lei
5.956,00 lei Buc
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Presa Mini-Press S 22V cu 3 falci 578010 REMS

Universala pana la Ø 40 mm. Ultra-usoara. Extrem de mica. Super ergonomica. Ultra-rapida.

Stabilind noi standarde in ceea ce priveste economia si usurinta in utilizare, noua mini-presa 22v face presari in doar 4s si poate face cu 50% mai multe presari pe o incarcare de baterie decat mini-presa initiala. Greutate de doar 2,5 kg (inclusiv falca de presare si baterie) această presa radiala fara fir poate fi utilizata oriunde, chiar si in spatii limitate.

Compatibil cu mini falcile de presare de pana la Ø 40 mm pentru toate sistemele obisnuite de presare.Toate falcile de presare Rems sunt forjate si intarite special. Unitatea genereaza tractiune si o forta de apasare datorita puternicei actiuni electro-hidraulice si a motorului puternic de 380W 21.6V DC si a angrenajului planetar robust cu un sistem hidraulic compact si de mare putere.

Sistemul de baterii Li-ion si sistemul de incarcare ofera o descarcare totala si protectie la suprasarcina cu o singura celula si monitorizarea temperaturii, precum si lumina LED gradat colorata pentru a afisa incarcarea ramasa.

Alte caracteristici includ o lumina LED integrata pentru a ilumina zona de lucru si asezarea rotativa a scaunului de fixare cu 360 ° cu blocare automata.

Continut pachet
Unitate principala de presiune 22v Mini-press, 1 x 22v 1.5Ah baterie Li-Ion, incarcator rapid, cutie de transport metalica

Se ofera gratuit 3 falci de presare, la alegere! Pentru asta, la finalizarea comenzii, in rubrica de observatii, va rugam sa specificati producatorul fitingurilor si marimile falcilor dorite

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review