Accesorii pneumatice

Descrescator
pe pagină
  1. 1
  2. 2

Accesorii pneumatice

In aceasta categorie va oferim derulatoare furtun, furtune aer comprimat, pistoale de suflat si alte accesorii pneumatice la cele mai bune preturi. Vedeti aici mai multe echipamente si scule pneumatice

Caracteristici accesorii aer comprimat

Derulatorul de furtunuri se foloseste la liniile de asamblare sau ateliere, unde este necesara eliminarea pericolelor aduse de un furtun de aer la locul de munca si se poate fixa pe perete sau tavan, cu lungimi intre 9 si 20 metri. Gasiti si furtunuri pentru aer comprimat cu lungimea de 5 - 15 metri si interiorul de 5mm - 13mm.

Gasiti pistoale aer comprimat cu manometru destinate umflarii anvelopelor. Produsele pot sa aiba presiunea de lucru intre 0-12 bari, lungimea furtunului intre 350-850 mm.

Te asteptam in showroom-ul nostru din Cluj-Napoca, cu peste 10.000 de scule si echipamente si o echipa de specialisti, pregatiti sa te indrume pentru a alege produsele de care ai nevoie. Poti cumpara direct produse, poti returna sau ridica o comanda facuta online. Vei gasi mostre din toate categoriile afisate pe site, la aceleasi preturi.