Set burghie frezare TITAN HSS 20450

Produs profesional
Am gasit alte produse care v-ar placea!
0 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000352286
Brand
Festa
29,51 lei
- +
Set
?Pune o intrebare
Descriere

Set burghie frezare TITAN HSS cod:20450
Set din 6 buc TITAN HSS. Marimi: 3, 4, 5, 6, 6.5, 8 mm. In cutie de lemn

Suflat cu azotura de titan (TiN) pentru o durata de viata mai lunga si pentru performanta crescuta. Varf de burghiu standard 118°. Potrivite pentru utilizarea cu masinile de gaurit electrice si pneumatice. Dintii de taiere laterala permit utilizarea burghiului pentru realizarea de gauri de orice dimensiune sau forma in lemn sau plastic

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review