Set desfacere panouri auto KEN5037710K CROM*

Produs profesional
10%
2 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000366641
Brand
Kennedy Industrial
174,81 lei 157,33 lei
Promotie valabila pana la epuizarea stocului.
- +
Set
?Pune o intrebare
Descriere

Set desfacere panouri auto cod KEN5037710K CROM

Set din 3 piese destinate pentru separarea panourilor sudate in timpul reparatiilor. Confectionate din material crom vanadium placat cu inox, cu manere complete care permit folosirea unui ciocan. Manere din material dublu pentru confort si control. Include unealta la 90°, unealta curbata si unealta dreapta. Manerul absoarbe socul loviturilor de ciocan. Din otel aliat superdur

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri0
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review