Set menghine colt 4buc 23607

Am gasit alte produse care v-ar placea!
1 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Cod
1111000631121
Brand
Festa
49,74 lei
- +
Set
?Pune o intrebare
Descriere

Set menghine colț 90° FESTA este alegerea perfectă pentru profesioniștii și amatorii care caută un instrument fiabil și eficient pentru asamblarea și fixarea materialelor. Această set de 4 menghine vă permite să realizați conexiuni precise și puternice între diferite piese, cum ar fi plăci, profile sau elemente de lemn, cu o grosime maximă de 25 mm.

Caracteristici principale:

  • Construcție robustă: Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste menghine sunt proiectate pentru a rezista în timp și pentru a oferi o fixare sigură.
  • Design eficient: Cu o unghi de 90°, aceste menghine sunt ideale pentru realizarea unor colțuri drepte și precise.
  • Șuruburi de strângere: Strângerea cu șurub asigură o forță de strângere mai mare și mai controlabilă în comparație cu versiunile cu arc de prindere, garantând fixarea solidă a materialelor.
  • Pana auto-centrantă: Datorită sistemului de fixare reglabil, pana se auto-centrează, permițând fixarea plăcilor de diferite grosimi fără efort suplimentar.

Detalii tehnice:

  • Set de 4 bucati: Fiecare set conține 4 menghine de colț, oferind o soluție completă pentru proiectele dumneavoastră de asamblare.
  • Grosime maximă de prindere: Potrivite pentru materiale cu o grosime de până la 25 mm, permitând fixarea unei game variate de piese.
  • Mecanism de strângere precis: Strângerea cu șurub oferă un control mai mare asupra forței de strângere, asigurând fixarea precisă a materialelor.

Utilizare recomandată:

  • Tâmplărie și construcții: Ideal pentru asamblarea și fixarea elementelor de lemn sau metalice.
  • Proiecte DIY și hobby-uri: Potrivite pentru proiecte de bricolaj și lucrări de asamblare la domiciliu.
  • Ateliere profesionale și meșteșuguri: Esențiale pentru profesioniștii care caută instrumente fiabile și eficiente pentru lucrări de construcții și tâmplărie.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review