Slefuitor electric pentru pereti si plafoane 600W 225mm RD-DS01

Produs bricolaj
12 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 2 ramase
Cod
1111000007131
Brand
Raider
698,53 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Slefuitor electric pentru plafoane si pereti 600W RD-DS01 EM
cod 049902

Dispozitiv destinat pentru slefuirea plafoanelor din gips-carton, peretilor interiori si exteriori, eliminarea reziduurilor de pe pardoaseala, adezivi, tencuieli etc

La constructia masinii de slefuit a fost aplicat sistemul de aspirare a prafului. Racordarea masinii de slefuit la un aspirator de tip industrial permite in timpul lucrului o semnificativa diminuare a raspandirii prafului produs. Aspiratorul nu intra in componenta masinii. Masina de slefuit este echipata cu un brat extensibil, care permite operatorului sa efectueze slefuirea peretilor si tavanelor, la o raza de 3,0 – 3,5 m. Capul mobil (rabatabil) al masinii permite manipularea bratului extensibil pe orice suprafața a peretului, tavanului sau chiar a podelei. Folosirea unei granulatii corespunzatoare de hartie abraziva permite de asemenea eliminarea vopselelor sau adezivilor de pe tencuieli si suprafete metalice. Suprafetele slefuite trebuie să fie uscate

Informatii tehnice
Tensiune 230V / 50 Hz
Putere 600W
Viteza variabila
Viteza mers in gol 1000-2000 rpm/min
Lungime slefuitor 1570 mm
Lungime cablu alimentare 5m
Sistem eliminare praf
Lungime furtun eliminare praf 4m
Viteza variabila
Cap flexibil
Greutate 5.25 Kg

Continut pachet
Slefuitor electric, furtun evacuare praf 4 m, 2 duze, 6 discuri smirghel 225 mm, surubelnita, 2 buc chei imbus
Utilizeaza discuri de slefuit de 225 mm

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review