Slefuitor electric pentru pereti si plafoane 710W 225mm RDP-DS02

14 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
Stoc epuizat
Cod
1111000490445
Brand
Raider
809,20 lei
Anunta-ma cand produsul revine in stoc
?Pune o intrebare
Descriere

Slefuitor electric pentru pereti si plafoane 710W RDP-DS02
cod 049903

Caracteristici
Dispozitiv destinat pentru slefuirea plafoanelor din gips-carton, peretilor interiori si exteriori, eliminarea reziduurilor de pe pardoaseala, adezivi, tencuieli etc. Dotat cu lanterna pentru vizibilitate sporita a zonei de lucru.

La constructia masinii de slefuit a fost aplicat sistemul de aspirare a prafului. Racordarea masinii de slefuit la un aspirator de tip industrial permite in timpul lucrului o semnificativa diminuare a raspandirii prafului produs. Aspiratorul nu intra in componenta masinii. Masina de slefuit este echipata cu un brat extensibil, care permite operatorului sa efectueze slefuirea peretilor si tavanelor. Capul mobil (rabatabil) al masinii permite manipularea bratului extensibil pe orice suprafa?a a peretului, tavanului sau chiar a podelei. Folosirea unei granulatii corespunzatoare de hartie abraziva permite de asemenea eliminarea vopselelor sau adezivilor de pe tencuieli si suprafete metalice. Suprafetele slefuite trebuie sa fie uscate

Informatii tehnice
Tensiune/frecventa: 230V~50Hz
Putere nominala: 710 W
Viteza variabila: 450 - 1700 min-1
Dimensiunile bazei de slefuire: 225 mm
Posibilitate conectare la aspirator de praf
Greutate: 4.8 kg

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review