Suport pentru polizor beton BIHUI-CGWS19

transport
gratuit
24 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000630728
1.442,28 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Transformă experiența de șlefuire a suprafețelor de beton și a pardoselilor cu suportul pentru polizor beton BIHUI-CGWS19. Acest suport robust și ergonomic este proiectat pentru a oferi confort operatorului și rezultate superioare în timpul lucrului.

Caracteristici principale:

  • Compatibilitate extinsă: Suportul este proiectat special pentru a se potrivi cu polizoarele de beton și pardoseli, inclusiv modelul BIHUI-CG1900.
  • Design ergonomic: Cu un design ergonomic, suportul reduce discomfortul operatorului în timpul utilizării, eliminând necesitatea de a sta aplecat în timpul lucrului. Aceasta îmbunătățește confortul și eficiența operatorului, permițându-i să lucreze mai mult timp fără a obosi.
  • Reglare precisă: Suportul este echipat cu poziții și unghiuri reglabile, permițând operatorului să ajusteze înălțimea și unghiul de lucru pentru a obține rezultate precise și uniforme pe suprafețe variate.
  • Construcție durabilă: Fabricat din materiale de înaltă calitate, suportul este solid și durabil, oferind o stabilitate excelentă în timpul utilizării și rezistență la uzură și rupere.
Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review