Trusa sudura tevi PPR 900W 21-003TOP

Produs profesional
9 puncte de
fidelitate
14 zile
retur
2 ani
garantie
In stoc
Numai 1 ramase
Cod
1111000459077
Brand
Neo Tools
524,79 lei
- +
Buc
?Pune o intrebare
Descriere

Trusa sudura tevi PPR 900W 21-003TOP

Aparat lipit tevi din plastic PE, PP, PB, cu o capacitate de 900W. Pentru lipirea prizelor, tevilor cu un diametru maxim de 63 mm. Temperatura de lipire de 260° C asigura o functionare eficienta. Aparatul este insotit de un suport. Ambalat intr-o cutie practica. Conformitatea cu standardele europene de siguranta ofera certificatul CE. Garantia de inalta calitate si fiabilitate a produsului este certificata de TÜV Rheinland

Detalii
Trusa cu putere de 900W, alimentarea 230V, 50Hz, temperatura maxima 260° C. Pentru mansoane si tevi: PE, PP, PB, suport, valiza. Greutate 6.6 Kg

Produsul nu contine bacuri si suruburi de prindere a bacurilor!
Acestea se pot achizitiona separat

Livrare si retur
Livrare

Comanda dumneavoastră este preluată de un reprezentant al departamentului de vânzări, în zilele de luni-vineri între orele 8 şi 16. Comenzile sosite sambăta şi duminica vor fi preluate în ziua de luni. În acest moment începe procesul livrării produselor. Firma de curierat va face livrarea în termen de 24-48 ore de la preluarea coletelor.

Retur

Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă prin notificare în scris trimisă comerciantului, în termen de 14 zile de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv.

Intrebari si raspunsuri
Pune o intrebare

Datele completate vor fi pastrate si folosite in vederea solutionarii intrebarii tale. Vezi si politica de confidentialitate.

Review-uri
Adauga un review
Adauga un review