Cum cumpăr

A) Pentru început, vă puteţi crea un cont sau să vă autentificaţi dacă aveţi deja unul (vezi AICI avantajele cumpărăturilor cu cont).

B) Sau puteţi să cumpăraţi, fără a avea cont, prin introducerea datelor personale în momentul finalizării comenzii.

Alegerea produselor

1) Selectarea produsului dorit se efectuează prin apăsarea butonului dupa ce intrati în pagina produsului

O variantă mai rapidă de adăugare la coș, dacă nu doriți să intrați în pagina produsului, este să-l adaugați la coș direct din categoria principală de produse.

2) După ce aţi adaugat în coș toate produsele dorite, mergeți la coșul de cumpărături aflat în partea dreapta-sus a paginii și dați clic pe butonul "Finalizare comanda". Veți ajunge în pagina coșului de cumpărături unde aveți posibilitatea să modificați sau să ștergeți produsele alese. Tot aici aveți posibilitatea să introduceți un cod de reducere dacă ați primit unul.

Finalizare comandă

A) Finalizare comandă pasul 1: introduceți datele de facturare, datele de livrare sau intrați in contul dvs. care conține deja aceste informatii. Alegeți metoda de livrare.

B) Finalizare comandă pasul 2: alegeți metoda de plată, lasați un comentariu suplimentar dacă doriți, citiți și acceptați "Termenii si conditiile", dați clic pe "Trimite comanda".

În continuare veți fi anunțat prin e-mail de stadiul comenzii